About

At Noon is een kleinschalige nagel- en haarstudio gerund door Manon Strengers. In maart 2018 heeft Manon haar voordeur voor u opengezet naar haar eigen studio aan huis, waar zij u met een glimlach ontvangt voor een ontspannende en gezellige afspraak waarin uw kapsel en nagels naar uw wensen en de laatste trends onder handen worden genomen.

Na een rechtenstudie en een aantal jaren werkzaam te zijn in de juridische wereld, heb ik besloten mijn droom na te jagen en heb ik de opleiding hairstylist met succes afgerond. Naast hairstyling kan ik mijn creativiteit ook goed kwijt als nagelstylist en heb ik een perfecte combi gevonden: juridisch werk én uiterlijke verzorging.

Door de gehanteerde openingstijden en doordat ik enkel op afspraak werk, heb ik volledige aandacht voor u, uw haar en uw nagels.

 Ik hoop u snel te ontmoeten in mijn salon!

-Manon Strengers