Services

Hair

Het knippen van het haar is een must om de conditie van het haar op peil te houden, wat zorgt voor mooi en gezond haar. Een haar groeit ongeveer 1cm per maand, maar het is voor de conditie van het haar niet nodig om iedere maand uw haren te laten knippen.

Voor mensen met lang haar is het raadzaam om iedere 8 weken de punten te laten knippen. Wacht u te lang? Dan zullen de haarpunten splijten en zal de split steeds hogen in het haar te zien zijn. Dit zorgt vervolgens voor ongezond en piekerig haar wat een onverzorgd uit kan zien. Ook wanneer u uw haren wilt laten groeien is het belangrijk om de punten regelmatig te laten knippen. Lees meer over knippen en kleuren.

Nails

De gewone nagellakken zien de eerste dagen na het aanbrengen ervan er prachtig uit, maar na enkele dagen gaat de lak “chippen”. Kleine stukjes nagellak laten dan los van de nagel, wat ervoor zorgt dat de eerst zo mooi gelakte nagels er onverzorgd uit gaan zien.

Gelpolish is de perfecte vervanging voor gewone nagellak als u uw lak minimaal twee weken mooi wilt houden. De houdbaarheid van minimaal twee weken kan worden bereikt indien u uw nagel normaal gebruikt, niet als gereedschap om bijvoorbeeld stickers los te peuteren. Lees meer over nagels.