HAIR

Knippen

Het knippen van het haar is een must om de conditie van het haar op peil te houden, wat zorgt voor mooi en gezond haar. Een haar groeit ongeveer 1cm per maand, maar het is voor de conditie van het haar niet nodig om iedere maand uw haren te laten knippen.

Voor mensen met lang haar is het raadzaam om iedere 8 weken de punten te laten knippen. Wacht u te lang? Dan zullen de haarpunten splijten en zal de split steeds hogen in het haar te zien zijn. Dit zorgt vervolgens voor ongezond en piekerig haar wat een onverzorgd uit kan zien. Ook wanneer u uw haren wilt laten groeien is het belangrijk om de punten regelmatig te laten knippen.

Heeft u een kort kapsel, dan zal u om de 8 weken knippen mogelijk te lang vinden omdat het door de groei van het haar, het model van uw kapsel dan niet meer zichtbaar is. Voor dames met een korte coupe wordt aangeraden om de 5 of 6 weken het model te laten bijwerken.

Kleuren

Zowel voor het permanent als semi-permanent kleuren van uw haar gebruikt At Noon het Britse merk Affinage. De kleuringen van Affinage bestaan uit meer dan 90% ingrediƫnten die uit natuurlijke bronnen zijn gewonnen en bevatten een ammoniagehalte van slechts 0,2%, wat zacht is voor de hoofdhuid.

Vitaplex

Vitaplex van Affinage is een salonbehandeling van twee stappen ter bescherming van de haarstructuur en tegen haarbeschadiging. Deze behandeling kan als losse kuur worden verzorgd, maar kan ook in combinatie met (ont)kleuring van het haar worden toegepast. Haarbreuk wordt geminimaliseerd, het haar wordt sterker, soepeler en krijgt meer glans. Om de kracht van het haar na toepassing van de treatment, al dan niet in combinatie met een (ont)kleuring, langdurig te behouden is een nabehandeling voor thuis aan te raden.