NAIlS

Gelpolish

De gewone nagellakken zien de eerste dagen na het aanbrengen ervan er prachtig uit, maar na enkele dagen gaat de lak “chippen”. Kleine stukjes nagellak laten dan los van de nagel, wat ervoor zorgt dat de eerst zo mooi gelakte nagels er onverzorgd uit gaan zien.

Gelpolish is de perfecte vervanging voor gewone nagellak als u uw lak minimaal twee weken mooi wilt houden. De houdbaarheid van minimaal twee weken kan worden bereikt indien u uw nagel normaal gebruikt, niet als gereedschap om bijvoorbeeld stickers los te peuteren.

Voor de gelpolish wordt aangebracht worden uw natuurlijke nagels voorbereid door het vijlen en ontvetten van de nagels, zodat de gelpolish zich goed zal hechten. Vervolgens wordt er een basecoat aangebracht, waarna een aantal dunne lagen gelpolish in de gewenste kleur wordt opgebracht. Er wordt afgesloten met een topcoat die zorgt voor bescherming van de lak en een prachtige glans!

NextGel

Voor het verstevigen en verlengen van de nagels wordt sinds jaar en dag acryl en gel gebruikt. Acryl wordt in één laag opgebracht, droogt snel aan de lucht, is erg hard, heeft weinig veerkracht en voelt minder natuurlijk dan bijvoorbeeld gel. Gel wordt in verschillende lagen aangebracht op de nagel en moet na iedere laag worden uitgehard in een UV- of Ledlamp. De flexibiliteit van gel ten opzichte van acryl is groter en de nagel voelt natuurlijker aan. Gel moet overigens niet verward worden met gelpolish, omdat met een gelpolish geen verlenging kan worden bereikt.

At Noon werkt met de perfecte combinatie van acryl en gel: NextGel van Urban Nails. De nagels worden eerst voorbereid zoals ook voorafgaand aan gelpolish. Daarna wordt de NextGel opgebracht als een acryl, maar zonder chemische geur en kan net zo lang worden bewerkt als nodig, waarna de nagel in een UV-lamp wordt uitgehard. De nagels zijn flexibeler dan acryl, stevig en voelen licht aan. Vervolgens kan er een gelpolish naar wens over worden aangebracht.

Voorbeeld nailart

Voorbeeld NextGel met Gellak